Om Røst

Alle unge skal have modet til at tage ordet.

Røst er en talerskole og en talerfestival, der har til formål at styrke unges mod og evner til at tage ordet.
Røst er et samarbejde mellem Vallekilde Højskole og Ungdomsbureauet.

Med den klassiske tale som ramme og metode klæder vi en generation af unge på til at bruge deres stemme, ytre deres meninger og blande sig i den offentlige samtale.
Vi arbejder på at styrke unges retoriske og demokratiske selvtillid, og bruger Røst som en platform for at få unges stemmer ud.

Hvad kan Røst tilbyde?

Har I brug for et oplæg, en workshop eller et forløb, der styrker unges evne og mod til at tage ordet? Så tag gerne fat i os. Vi kan tilbyde mange forskellige formater og tilpasser altid oplæg og undervisning til dem, vi arbejder sammen med.

Vi har blandt andet samarbejdet med Det Kongelige Teater, Roskilde Festival, Glyptoteket, Den Grønne Studenterbevægelse, Fælles Forandring, Den Rejsende Forfatterskole, DFUNK, Rapolitics, Ungdomsøen, Mino Danmark, Fridays for Future, Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne og LGBT+Ungdom.

Derudover har Røst samarbejder med en række højskoler heriblandt Egmont Højskolen, Grundtvigs Højskole, Uldum Højskole, Silkeborg Højskole, Nørgaards Højskole og Krogerup Højskole.

Røst er ikke-for-profit, og alt overskud fra vores aktiviteter bliver i projektet.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Røst, talerskolen, vores undervisningsmaterialer, Røst Festival eller har brug for pressemateriale, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er to projektledere, Martin Fehr Therkildsen (barsel) og Pia Beltoft:

Martin Fehr Therkildsen / Ungdomsbureauet / martin@ungdomsbureauet.dk / 2658 5220
Martin Fehr Terkildsen er på barsel og tilbage i august 2022.

Pia Beltoft / Vallekilde Højskole / pia@vallekilde.dk / 4118 7517